Kávépárnák

Grand Crema Delicato

Grand Crema Delicato egy szemes kávékeverék. Az aromája intenzív és finom; a szájban, az íze finom, testes ls és egyenletesen sima. Az összes jellemzője közül az édessége uralkodik, de ezt némiképp enyhíti egy kis keserűség. Savassága közepes vagy alacsony, az összehúzás majdnem teljesen hiányzik. A komplex és finom aroma a szájba érdekes jegyeit ígéri az étcsokoládénak, a vaníliának és a pörkölt gabonának, amely hosszasan időzik és a gyengédség megfelelő szintjével rendelkezik. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanúsítványával rendelkezik.Café Decaffeinato

A Café Decaffeinato egy remek szemes kávékeverék. Intenzív, elegáns ilattal, ami a koffeinmentes kávéktól kissé szokatlan. Az ízek karakterisztikáját az egyenletes testessége és a jellemzők megfelelő egyensúlya hozza létre; édessége dominál, nagymértékben, amit egy közepes-alacsony keserűség egyensúlyoz ki. Savassága átlagos, az összehúzás majdnem teljesen hiányzik. Aromásságát egy csipetnyi mandula jegy határoz meg és a nugát egy kellemes vonala, amely hosszasan időzik az utóízben és a gyengédség megfelelő szintjével rendelkezik. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.

 

Epresso Blend

Az Espresso Blend tökéletes választás reggelre. Ez a kiváló eszpresszó egy testes keveréke a legjobb minőségű brazíliai arabicának és az ázsiai robustának, ami intenzív zamatot és aromát biztosít. A kivételes kompozíciónak köszönhetően az Espresso Blend lehetővé teszi, hogy testességet, a jól-kiegyensúlyozott olasz eszpresszót, csodálatos átható ízzel, tömörítsen magába. Az Espresso Blend ideális a tejes alapú kávékhoz, például a cappuccino. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.

 

Grand Crema Forte

A Gran Crema Forte egy szemes kávékeverék. Az illata intenzitással és parfümmel van töltve; a szájban testes és sima ízű; a jellemzői közötti egyensúly jó. A keverék erőssége indokol egy alig érzékelhető keserűséget. Savasságából egy közepes-alacsony mennyiség marad, és az összehúzás majdnem teljesen hiányzik. Az aromásság összhangban van az erős karakterisztikájával a keveréknek, egy csipetnyi mandula jegy határozza meg és a nugát egy kellemes vonala, amely hosszasan időzik az utóízben és a gyengédség megfelelő szintjével rendelkezik. A keveréket a Nazionale Espresso Italiano (INEI) (National Institute os Italian Espresso) tanusítványával rendelkezik.